Geneesheer Specialisten in Opleiding

In onze dienst zijn eveneens verschillende "geneesheer specialisten in opleiding" (GSO) aan het werk. Deze artsen hebben allen hun opleiding geneeskunde afgewerkt. Op dit moment volgen zij een specialisten opleiding in de orthopedie. De opleiding tot orthopedisch chirurg is een zesjarige opleiding. Gedurende deze zes jaar dienen de geneesheer specialisten in opleiding vooral praktische ervaring op te doen in verschillende ziekenhuizen. Naast het praktische werk moeten de GSO's ook op regelmatige basis examens afleggen en werken ze mee aan wetenschappelijke projecten binnen de dienst.

Binnen onze dienst werken de GSO's altijd onder de supervisie van de stafleden (orthopedische chirurgen). Indien er onduidelijkheid is over een diagnose of een behandelingsplan dan zullen zij dit dus steeds bespreken met één van de orthopedische chirurgen. U zal voornamelijk in contact komen met de geneesheer specialist in de gipskamer, in het operatiekwartier en op de spoedgevallendienst.

 

Onze dienst heeft reeds een jaren lange traditie in het opleiden van GSO's. Onder het submenu "historiek" vindt u de lijst van alle orthopedische chirurgen die ooit in onze dienst in opleiding geweest zijn.

Onder "huidige" vindt u een overzicht van de geneesheer specialisten die op dit moment werkzaam zijn in onze dienst.